Pajak x Antonia Gigovska - Habibi

144
        for easy: key "-4"

whole song: C#m A F#m G# 

Предрефрен: Паjaк и Антониа]
          C#m               A
Малку авантура, малку љубов, малку стрес
        F#m           G# 
Заради тие очи паѓам ја на грев
     C#m               A
На моите рани ти си единиот лек
    F#m             G# 
Горат чувства, а ти ги топиш као лед
         C#m            A         F#m          G# 
А ноќва ме спушташ и креваш од дно и се тоа ти го правиш намерно
       C#m            A       
Ко ангел од душа ми отргна зло
        F#m            G# 
My baby, my love, I need you, my love

[Рефрен: Паjак и Антониа]
       C#m      A 
Habibi, To, to, то, то, то
        F#m     G#
Со тебе ден и ден и ноќ
       C#m      A      F#m    G#
Habibi, To, To, To, o, то Habibi love, habibi je
       C#m      A 
Habibi, To, To, то, то, то
        F#m     G#
Со тебе ден и ден и ноќ
       C#m      A      F#m    G#
Habibi, To, To, To, To, то Habibi love, habibi je

[Строфа 1: Антониа]
        C#m      A            F#m   
А ти си ми пекол, пак во мене го бараш лекот
     G#          C#m  
Колку дадов, толку и зедов
  A         F#m   G# 
Habibi-bibi, дај не лажи ме
           C#m     
Во мракот си светлост
      A                   F#m 
Слатки тајни, слатки лаги криеш безброј
      G#                    C#m    
Ти си лудак, и jа сум луда, тоа е реткост
   A           
А кој би рекол?
  F#m              G# 
За тебе да го срушам светот

[Предрефрен: Пајак и Антониа]
          C#m               A
Малку авантура, малку љубов, малку стрес
        F#m           G# 
Заради тие очи паѓам ја на грев
     C#m               A
На моите рани ти си единиот лек
    F#m             G# 
Горат чувства, а ти ги топиш као лед
         C#m            A         F#m          G# 
А ноќва ме спушташ и креваш од дно и се тоа ти го правиш намерно
       C#m            A       
Ко ангел од душа ми отргна зло
        F#m            G# 
My baby, my love, I need you, my love

[Рефрен: Паjак и Антониа]
       C#m      A 
Habibi, To, to, то, то, то
        F#m     G#
Со тебе ден и ден и ноќ
       C#m      A      F#m    G#
Habibi, To, To, To, o, то Habibi love, habibi je
       C#m      A 
Habibi, To, To, то, то, то
        F#m     G#
Со тебе ден и ден и ноќ
       C#m      A      F#m    G#
Habibi, To, To, To, To, то Habibi love, habibi je

[Мост: Паjak]
C#m A F#m G#
Ooooooo,ooooooo
Со тебе ден и ден и ноќ
Ooooooo,ooooooo
Со тебе ден и ден и ноќ
        
Оцените сложность:
Сложно
Средне
Легко
Тональность
Размер
3

Комментарии

Фотография Pajak
Pajak
Привет! Помоги сайту - оставь комментарий. А так же если увидел какую-либо ошибку!:)

Другие песни исполнителя

Постер к песне Pajak x Antonia Gigovska - Habibi
Pajak
Pajak x Antonia Gigovska - Habibi
145